Persoonlijke hulpmiddelen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Na de brand / Alles is weg!

Alles is weg!

Of toch niet helemaal?

Je denkt dat je niets meer hebt. Maar dat was natuurlijk niet zo. Er staan nog twee auto's op het erf. We kunnen ze echter niet gebruiken omdat er geen sleutels meer zijn. Nieuwe sleutels maken is ook niet zo makkelijk omdat de codesleutels ook weg zijn.

Nog dezelfde dag na de brand haalt Okken (onze garage) de auto's weg. De Citroen van Bar is een dag later weer te gebruiken. Mijn Hyundai moet naar Assen omdat de computer die eea moet regelen niet reageert op het inlezen van de nieuwe codes. Maar een week later heb ik ook weer de beschikking over mijn auto.

Mijn dochter zat tijdens de brand in Londen. Die had nog een reistas met wat kleding, haar mobiel (heel belangrijk) en een fototoestel. Van het fototoestel had ik helaas net plm 400 foto's gewist om ruimte te maken. Deze foto's waren "veilig" opgeslagen op twee computer in huis.

De fietsen in de schuur waren nog intact. De sleutels zaten in de fiets (de reserve zijn natuurlijk wel weg).

De dag na de brand kwam de IJsverenging langs met een busje vol met meubels. Ondanks niet onze smaak zitten we er nog steeds op. De meubelen zijn netjes naar ons nieuwe verblijf in Gieten gebracht.

Verder krijg je vanuit alle richtingen spullen aangeboden. Te leen of te hou. Zo veel zelfs dat we stevig de rem er op hebben moeten zetten.

Op de dag van de verhuizing naar ons onderkomen in Gieten moesten we drie keer heen en weer rijden om alles te verhuizen. Als we weer terug gaan verhuizen naar Eext zullen we waarschijnlijk een verhuisbedrijf moeten inhuren!

Of toch niet helemaal?